Acteur Juan Gerlo gaat stunten in gloednieuwe 'Pocahontas de musical': “Het publiek gaat achterover vallen”

door: WVDS
Juan Gerlo
Afbeelding bron: WVDS

De voorstellingen van Pocahontas de musical zullen vanaf 8 april van start gaan. De repetities komen stilaan in de laatste rechte lijn naar het finale resultaat.

De cast en crew zijn momenteel al vanuit de eigen repetitieruimte naar een grote loods in Schelle verhuisd om te kunnen repeteren in het originele decor alvorens ze écht het theater in kunnen.

‘Pocahontas de musical’ zal voor de allereerste keer te zien zijn in het theater. Deze prachtige familiemusical vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. 

Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden.

Juan Gerlo spraken we onlangs en hij laat al een beetje in zijn kaarten kijken. “Er zit zeker spektakel in Pocahontas de musical”, vertelt Juan die een hoofdrol vertolkt in de musical.

“Ik ga stunten”, geeft de acteur toe, maar hij mag natuurlijk niet te veel vertellen. “De grootste uitdaging in deze laatste weken is om geen spieren te scheuren en niet geblesseerd te raken tot de première.”

“Voor mij is het een echte actiemusical als John Smith de avonturier. Het publiek gaat achterover vallen. Iedereen moet komen kijken”, besluit Juan. 

Meer info over Pocahontas de musical kan je hier vinden. Bekijk het interview hieronder.