Aangrijpend moment voor Peter Van de Veire op MNM: “Heb me wenend in mijn vrouw haar armen gestort”
WVDS
Aangrijpend moment voor Peter Van de Veire op MNM: “Heb me wenend in mijn vrouw haar armen gestort”
Foto: Photonews

In 2008 was Peter Van de Veire één van de krachten die in alle stilte de gloednieuwe radiozender MNM mee oprichtte. Op maandag 5 januari 2009 was ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ het allereerste programma dat te horen was op de jongerenzender.

“Eén van de meest aangrijpende momenten voor mij was toen Eva Daeleman naar de show belde om te zeggen dat er bommen ontploft waren op Zaventem”, vertelt Peter Van de Veire openhartig aan Showbizz24.

“Dat was zo intens. Van 8 tot 9 uur heb ik met tranen in mijn ogen het nieuws op de radio gepresenteerd.”

“Dan heb ik heel veel reacties van luisteraars laten binnen komen en zijn we er blijven over spreken. Om 9 uur hebben we met de ploeg beslist om rustig naar huis te gaan om te bekomen.”

“Een hele dag ben ik in shock geweest. Toen ‘s avonds mijn vrouw thuiskwam heb ik me wenend in haar armen gestort. Het was heel intens om dat nieuws tijdens een uitzending live mee te maken. Daar ben ik echt van moeten bekomen.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Wil je alles weten over ‘De Grote Peter Van de Veire Sportpaleis Show’? Registreer je dan door te klikken op de Enorme Bol in de MNM-app of hier

Meer nieuws

Meer nieuws

.