Drie titels die het hart van Netflix-kijkers hebben veroverd en sneller doen slaan: “Het beste liefdesverhaal dat ik ooit heb gezien”
WVDS
Drie titels die het hart van Netflix-kijkers hebben veroverd en sneller doen slaan: “Het beste liefdesverhaal dat ik ooit heb gezien”
Foto: Netflix

Op Netflix staan een reeks van meeslepende liefdesverhalen. Wij lichten graag 3 titels toe die zeker een onuitwisbare herinnering zullen nalaten.

Make Me Believe - Twee bemoeizuchtige oma's zetten hun volwassen kleinkinderen stiekem aan tot een ontmoeting. De twee ontdekken dat ze in hun jeugd een crush hadden voor elkaar. Hun oude liefde laait terug op en bloesemt als nooit tevoren. Tegelijkertijd is het niet allemaal rozegeur tussen hen, want ze worden gedwongen om een aantal problemen uit hun verleden aan te pakken.

Purple Hearts - Cassie werkt ‘s nachts in een bar in Austin, Texas. Ze doet dit om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Haar droom is om zangeres te worden en de teksten voor haar eigen liedjes te schrijven. Luke is een soldaat in opleiding. Luke staat op het punt om aan een missie te beginnen en ontmoet Cassie, die worstelt met diabetes. Ze wil een betere ziektekostenverzekering door een huwelijk te regelen. Luke stemt toe, maar om het op een echt huwelijk te laten lijken zullen ze hun meningsverschillen opzij moeten zetten.

From Scratch - Een uniek liefdesverhaal, zo kan je deze miniserie omschrijven. We zien hoe er iets moois bloeit tussen Amy, een Amerikaanse jonge vrouw die haar artistieke talent wil ontplooien, en Lino, een Siciliaanse kok. Samen moeten ze heel wat culturele verschillen zien te overwinnen. Tot het noodlot toeslaat en bij Lino een levensbedreigende ziekte wordt vastgesteld. “Daar was ik helemaal weg van, ik huilde als een baby”, “Ik vond het het beste liefdesverhaal dat ik ooit heb gezien. Ik heb een zwak voor liefde en romantiek”, zijn enkele van de vele lovende reacties.

Meer nieuws

Meer nieuws

.