Musical 12-jarige Mauro bijt spits af in ‘Charlie And The Chocolate Factory’: “Ik droom ervan om musicalster te worden”
WVDS

De Vlaamse versie van de Broadway- en West-End musical ‘Charlie And The Chocolate Factory’ ging in première in de Antwerpse Stadsschouwburg. Een echte Willy Wonka’s chocoladefabriek werd gecreëerd waarin de cast en vele dansende Oela Loempa's het best van zichzelf geven. En de regie was in handen van een heel trotse Stany Crets.

Een nieuwe familiemusical om duimen en vingers van af te likken, gebaseerd op het boek van Roald Dahl, waarin de onnavolgbare Nordin De Moor als knotsgekke Willy Wonka een prachtprestatie neerzet.

Voor de rol van Charlie gingen heel wat selectierondes vooraf, waarvan 3 jongens geselecteerd werden om Charlie te spelen: Viktor Kryeziu (9) uit Kester, Mauro Degroote (12) uit Deerlijk en Senn Dauwe (14) uit Zele. De 12-jarige Mauro Degroote uit Deerlijk, mocht tijdens de première de spits afbijten.

Showbizz24 was bij de première en maakte een heel leuk sfeerverslag. Je hoort wat de uitdaging was voor Nordin de Moor aan zijn rol als Willy Wonka, hoe de piepjonge Mauro zijn vuurdoop voor een publiek van 2.500 mensen heeft ervaren. En deze kleine jongen heeft nog heel grote dromen! 

Ook Kim Van Oncen ging kijken hoe haar Dertigers-collega Yemi Oduwale het ervan af bracht en ze heeft alleen superlatieven klaar. En of het een aanrader is om te gaan kijken, daar is iedereen het unaniem over eens.

HIER vind je alle speeldata en kan je snel nog tickets bestellen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.