Interview Walter Grootaers blikt vooruit: “Dat zou een echte opkikker voor de entertainmentsector zijn”
WVDS

Walter Grootaers, die met de Kreuners deze zomer slechts één keer kon optreden, hoopt dat ze volgend jaar hun tournee kunnen hernemen. Hij is er niet gerust in, al gelooft de zanger dat met het inzetten van sneltesten de entertainmentsector mensen toch even hun zorgen kan laten vergeten.

Het gaat acteur Koen De Bouw enorm voor de wind. Met een handvol buitenlandse projecten op de planning, stelde hij afgelopen week ook nog zijn nieuwe reeks ‘Grenslanders’ voor op het filmfestival in Oostende. Hij liep er ook nog de Italiaanse Hollywoodster Monica Bellucci tegen het lijf, waarmee hij onlangs nog samen op de set van ‘The Man Who Sold His Skin’ stond.

Aanbod genoeg dus voor de 54-jarige Kempense acteur. Al leidde dat vorig jaar wel even tot een kortsluiting. Koen had naar eigen zeggen nood aan een break. “Ik was helemaal op”, geeft hij toe aan Dag Allemaal. Hij heeft letterlijk een paar maanden niets gedaan en dat bleek de beste beslissing. “Ik moest aan de noodrem trekken, anders was het fout afgelopen”, aldus Koen De Bouw.

Meer nieuws

Meer nieuws

.