Viktor Verhulst schiet in paniek wanneer hij voor het blok gezet wordt
COS
Viktor Verhulst schiet in paniek wanneer hij voor het blok gezet wordt
Foto: Photonews

Viktor Verhulst verblijft momenteel zes weken op Gran Canaria. Hij presenteert er samen met de Nederlandse Holly Mae Brood het twee seizoen van ‘Love Island’.

Gert Verhulst moet zijn zoon Viktor Verhulst enkele weken missen, terwijl hij voor ‘Love Island’ op Gran Canaria vertoeft. Dat goede vriend André Hazes gisteren te gast was in ‘Gert Late Night’, vond James Cooke de perfecte reden om Viktor even op te bellen.

James kon het natuurlijk niet laten om Viktor erop te wijzen dat Miss België Celine van Ouytsel eerder deze week bekende dat ze Viktor wel ziet zitten. “Dat zal ik als een compliment opnemen”, reageert Viktor.

Of ze een kans maakt weet hij niet. “Ik ken haar niet en ga altijd op innerlijk af.” James wil meteen weten of hij een date mag regelen tussen Viktor en Miss België. “Je weet nooit wat de toekomst brengt, hé”, klinkt het eerst nog zelfzeker, maar dan lijkt het hem toch even te heet onder de voeten te worden. “Seg, dat weet ik niet. Ik word al helemaal verlegen als ik erover …”, maakt hij zijn zin niet af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.