Viktor Verhulst deelt bijzondere familiefoto
Viktor Verhulst deelt bijzondere familiefoto
Foto: Photonews

Viktor Verhulst is terug aan de slag na een lange werkpauze door corona. Hij is volop bezig met het draaien van ‘Love Island’.

Viktor Verhulst heeft het tijdens corona een pak rustiger gehad. Hij maakte wel voor de zender Vijf, vlogs van zijn dagelijkse leven in Oostduinkerke. Hier verbleef hij samen met zijn zus tijdens de quarantaine.

Na de quarantaine was Viktor terug naar Antwerpen vertrokken aangezien hij terug aan de slag moest voor het televisiewerk. Zo is hij bezig met het draaien van de opnames voor ‘Love Islands’ dat vanaf maandag 31 augustus terug op Vijf te zien zal zijn.

Viktor is dus terug een lange tijd van huis geweest en weg van zijn gezin. Met zijn zus en vader, Gert, heeft hij dan ook een erg hechte en bijzondere band. Gisteren deelde hij een familiefoto vanuit Oostduinkerke, waar ook de vrouw van Gert bij was.

Het gezin is dus voor even terug samen. Maar ook Gert trekt binnenkort naar Blankenberge voor ‘Gert Late Night’. Echt lang zal het samenzijn dus niet duren. Genieten is de boodschap!

https://www.instagram.com/p/CEHn9AjhGmM/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.