Veronique de Kock krijgt onverwachte vraag tijdens online programma: “Ik ben wel getrouwd hè”
Veronique de Kock krijgt onverwachte vraag tijdens online programma: “Ik ben wel getrouwd hè”
Foto: Photonews

Veronique de Kock krijgt een onverwachte vraag tijdens het online programma ‘Drag Talk’ van Jani. Ze twijfelt even of ze er op in gaat, maar doet het dan toch.

Veronique de Kock is nog steeds moeders mooiste. In 1995 werd ze Miss België en tot op heden is ze nog steeds een veelzijdig talent. Onlangs was ze te gast bij Jani in zijn online programma ‘Drag Talk’.

Tijdens het programma vroegen ze aan Veronique hoe ze in een sensuele setting kwam. Waarop ze antwoordde met een artiest van vroeger. Maar al rap erna verklapte ze dat ze dat eigenlijk allemaal niet nodig heeft en het zo even vlot gaat.

Jani wil meteen weten wat haar ultieme verleidingstechniek dan wel niet is, want volgens hem moet Veronique er nog maar gewoon staan en komen ze al op haar af. “Ale verleid mij eens, Vero!”, spoort Jani haar aan. Waarop Veronique reageerde met: “Ik ben wel getrouwd, dat zie je van hier”. 

Uiteindelijk werpt Veronique haar meest sexy blik naar Jani die meteen van slag is. Eén van de dragqueens reageert meteen “Hier wordt elke gay straight van he”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.