Sarah Puttemans moet ingrijpen na zware kritiek: "Zeer pijnlijk"
LHX
Sarah Puttemans moet ingrijpen na zware kritiek: "Zeer pijnlijk"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans werkt onder meer als influencer. Ze krijgt daarbij uiteraard ook te maken met minder fijne reacties.

In haar tweewekelijkse vlog laat Sarah Puttemans weten dat ze erg geschrokken is. Ze had op TikTok een video geplaatst waarin ze eens iets nieuws probeerde: een voice-over in het Engels.

Daarop kreeg ze massaal veel negatieve reacties van mensen die de taalswitch niet konden smaken. "Dat is niet zo fijn om te lezen", zegt ze.

"Het is heel erg om te zeggen, maar ik wilde zelfs mijn comments afzetten." Ze besloot uiteindelijk om het toch niet te doen, maar greep in op een andere manier. "Ik heb gisteren iemand moeten blokkeren omdat die zoveel haat op mijn video's aan het posten was."

Ze weet dat veel jongeren zich al slecht in haar vel voelen en beseft dat dergelijke comments het alleen maar erger kunnen maken. "Dat is gewoon zeer pijnlijk en ik begrijp dat mensen daar onzeker van worden", klinkt het. 

Daarom heeft ze een belangrijke boodschap voor haar volgers: "Trek je daar alsjeblieft niet te veel van aan. Die mensen kennen je niet persoonlijk, ze hebben geen recht van spreken over wat je doet."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.