Sarah De Bie neemt moeilijke beslissing: "Met pijn in het hart"
LHX
Sarah De Bie neemt moeilijke beslissing: "Met pijn in het hart"
Foto: Photo News

Samen met 'Buurtpolitie'-actrice Dorien Reynaert begon Sarah De Bie twee jaar geleden een podcasts. In 'TwentyFourSeven' praatten ze met een hele reeks mama's en ook enkele papa's over de balans tussen werk en ouder zijn.

Het is al even geleden dat Sarah De Bie en Dorien Reynaert van zich hebben laten horen, maar nu is er eindelijk nieuws. Helaas is dat waarschijnlijk niet waar hun fans op gehoopt hadden...

"Na lang wikken en wegen hebben we besloten – met toch wel wat pijn in het hart – te stoppen met het opnemen van nieuwe afleveringen voor onze podcast", schrijven ze op Instagram. Ze kunnen terugblikken op heel wat fijne momenten.

(Lees verder onder de post.)

"Vanaf de eerste opname tot en met de allerlaatste hebben we er heel veel plezier, kennis en voldoening uit gehaald. Nu, twee volgroeide peuters en een kleine baby later én heel wat levenservaring rijker zwaaien we af", klinkt het.

Sarah en Dorien vonden het de laatste tijd moeilijk om voldoende tijd en energie vrij te maken om nog nieuwe afleveringen te maken. "Dan doen we het liever niet meer. Geen half werk voor ons."

Voordat ze afzwaaien willen ze nog een hele resem mensen bedanken. Al hun gasten, uiteraard, maar ook de luisteraars én het team dat hen geholpen heeft. "Jullie hebben er allemaal mee voor gezorgd dat 'TwentyFourSeven' de podcast is geworden waar we op voorhand stiekem op hadden gehoopt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.