Roxeanne Hazes over haar broer André: "Daardoor elkaar jaren niet gezien"
COS

Roxeanne Hazes en haar broer André Hazes lagen jarenlang overhoop met elkaar. Dat kwam door zijn relatie met Monique Westenberg.

Het was Monique Westenberg die ervoor heeft gezorgd dat haar partner André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes opnieuw met elkaar in contact kwamen. Nochtans lag Monique aan de basis van hun ruzie.

“De fout ligt wel degelijk bij mij”, citeert Primo Roxeanne. “Ik had niet van één kant van het verhaal moeten uitgaan. Tegen André heb ik gezegd dat ik daar enorm veel spijt van heb. Daardoor hebben we elkaar al die jaren niet gezien en hebben we heel veel mooie momenten misgelopen. Alleen maar omdat ik partijdig was. Ik stond achter mijn moeder.”

“Ik ben eigenlijk een heel loyaal persoon, maar in dit geval heb ik het niet goed aangepakt”, geeft Roxeanne toe. “Ik besef het heel goed. Ik heb André en Monique mijn excuses aangeboden, en dat hoort ook zo. Als je in mijn hart zit, dan is dat voor eeuwig”

Roxeanne heeft nu een erg fijne band met Monique. “In het verleden heb ik ook nooit iets lelijks over Monique gezegd, omdat ik haar eigenlijk niet goed kende. Nu ik haar steeds beter leer kennen, kan ik zeggen dat ze een heel mooi en warm mens is. Ze heeft een gouden hart. Ik vind het fijn dat we elkaar terug hebben gevonden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.