Rachel Hazes verbloemt haar gevoelens niet: “Kan geen komedie spelen”
COS
Rachel Hazes verbloemt haar gevoelens niet: “Kan geen komedie spelen”
Foto: Instagram

Rachel Hazes steunt haar zoon André Hazes. Maar wie hij als levensgezel heeft gekozen, had ze liever anders gezien.

Dat Rachel Hazes het niet voor de vriendin van André Hazes, Monique Westenberg, heeft, is geen geheim. Maar ze wenst haar zoon natuurlijk wel het beste toe. “Ik gun André z’n geluk”, vertelde Rachel aan RTL Boulevard. “Of dat nu met Monique is, of met Klaartje of Josine. Ik vind het allemaal goed.”

Dat Rachel de keuze van zijn zoon aanvaard heeft, wil echter niet zeggen dat er een verzoening met Monique in het verschiet ligt. “Ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen”, vertelt ze. “Kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest”, denkt Rachel. “Het is ook niet aan mij, weet je. Ik hoef er niet mee samen te wonen.” 

Met Bridget Maasland, de vorige vriendin van André, kon Rachel het wel erg goed vinden. “Ik vind het jammer hoe het is gelopen”, geeft ze toe. “Ik draag Bridget een warm hart toe, dat is geen geheim. Maar ook dat is niet aan mij. Ik heb met Bridget een hele leuke tijd gehad, nog steeds. Het is niet omdat de relatie met m’n zoon voorbij is, dat ik haar ook moet laten vallen.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.