Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet schrikken met uitspraken over haar man Stijn
PMN
Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet schrikken met uitspraken over haar man Stijn
Foto: Photonews

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova namen deel aan 'Blind Getrouwd'. Hun huwelijk overleefde het programma. Ze zijn intussen vijf jaar samen en hebben twee zoontjes.

Nuria weet nog heel goed het eerste moment dat ze Stijn zag. "Serieus: ik wilde de benen nemen toen ik Stijn voor het eerst zag. ‘Moord! Brand! Snel, weg hier!' dacht ik. Maar er stonden daar vier camera's, en van de pakweg dertig aanwezigen kende ik de helft", blikt ze terug in 'De Morgen'. 

"All eyes on you , hè? Stijn was supernerveus: absoluut onaantrekkelijk, natuurlijk. Maar ikzelf was dat ook: ik heb van nature al een resting bitch face , maar op dat moment nog veel meer."

"We spraken af dat we ons best zouden doen om mekaar een beetje beter te leren kennen, en dat we na afloop van de opnameweken nog een keer als vrienden een pint zouden gaan drinken, om vervolgens elk onze eigen weg te gaan.”

Maar dat veranderde tegen het beslissingsmoment. "Ik had een plan B in mijn hoofd: ik wilde na de opnames in m'n eentje een lange reis ondernemen, en ergens in het verre buitenland gaan werken."

"Maar ik merkte hoe langer hoe meer dat plan A – definitief met Stijn gaan samenwonen – me stilaan leuker leek dan plan B. ‘O jee', dacht ik. ‘Nu moet ik er echt wel voor gaan!'”

Meer nieuws

Meer nieuws

.