Nina Derwael eerlijk over langeafstandsrelatie met Siemen Voet: "Niet gemakkelijk"
LHX
Nina Derwael eerlijk over langeafstandsrelatie met Siemen Voet: "Niet gemakkelijk"
Foto: Instagram @ninaderwael

Het nieuwe voetbalseizoen brengt voor Nina Derwael een drastische verandering mee. Haar vriend, Siemen Voet, is immers begonnen met voetballen in Bratislava.

Nina Derwael probeert Siemen zoveel mogelijk op te zoeken in Bratislava, maar zijzelf heeft natuurlijk ook een erg druk leven. Daardoor zullen ze elkaar dit jaar niet zoveel zien.

In haar Instagramverhaal laat ze weten hoe dat tot nu toe gaat. "Om eerlijk te zijn is het niet gemakkelijk, we zijn nog veel dingen aan het uitzoeken", schrijft ze.

"Het grootste deel van onze quality time besteden we op FaceTime, of tijdens de weinige keren dat ik erheen kan gaan, maar tot nu toe werkt het", vervolgt ze. "En we houden van elkaar, steunen en vertrouwen elkaar onvoorwaardelijk, dat is het belangrijkst."

Zij en Siemen hebben gelukkig wel enkele goede vooruitzichten. Zo heeft hij volgende week drie dagen vrij, waardoor hij ook eens naar België kan gaan. En door het wereldkampioenschap dit jaar heeft hij een maand vrij, waardoor ze elkaar ook wat meer zullen zien.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.