Miss België-kandidate Lennie Blockmans krijgt schokkende reactie: "Ik hoop dat ze je levend verbranden"
PMN
Miss België-kandidate Lennie Blockmans krijgt schokkende reactie: "Ik hoop dat ze je levend verbranden"
Foto: Instagram@lennie_fromtheblock

Lenny Blokmans is één van de kandidates die deelneemt aan Miss België. Ze deelde op haar Instagram een heel schokkende haatreactie.

Trans vrouw en Miss België-kandidate Lennie Blockmans (25) maakte afgelopen weekend bekend dat ze deelneemt aan Miss België. Sinds haar bekendmaking kreeg ze al heel wat haatreacties. En die blijven maar doorgaan.

Lenny kreeg woensdag een heel schokkende verwensing. "Ik hoop dat transgenders als jij één voor één tyfus krijgen en levend verbranden. Je bent en je blijft een man." Een reactie die Lenny kreeg toen het nog maar vijf uur in de ochtend was.

Het is niet meer leuk ontwaken op die manier. “Ik had die kritiek op voorhand verwacht, maar dat neemt niet weg dat het enorm veel pijn doet om zoiets te lezen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Mijn transitie was een complex en pijnlijk proces, dat zeven jaar in beslag genomen heeft

“Intussen is het de vierde dag op rij dat ik wakker word met zo’n gemene commentaar. Eerst op de nieuwssites, onder artikels die over mij gepubliceerd werden, en later ook op m'n eigen Instagram-pagina en in m'n persoonlijke inbox."

Lenny zegt dat ze niet over één nacht ijs is gegaan wat betreft haar transitie. "Mijn transitie was een complex en pijnlijk proces, dat zeven jaar in beslag genomen heeft. Het is pijnlijk dat dat met één reactie met de grond gelijk gemaakt kan worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.