Maxime Meiland is dolgelukkig met nieuwe vriend: “Toen sloeg de vonk over”
COS
Maxime Meiland is dolgelukkig met nieuwe vriend: “Toen sloeg de vonk over”
Foto: Instagram

De familie Meiland woont weer in Nederland. De fans moeten echter niet treuren want een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ ging alvast van start.

Voor de Meiland-fans kwam de foto waarop Maxime Meiland poseert met nieuwe vriend Leroy als een grote verrassing. “We hebben het heel lang stil kunnen houden”, citeert RTL Boulevard Maxime bij Eva Jinek. “Toevallig hadden we het er die avond nog over, want op een gegeven moment moet je het wel naar buiten brengen. Toen zeiden we: laten we gewoon een familiefoto plaatsen."

De familie Meiland was natuurlijk al langer op de hoogte van de romance. Moeder Erica vertelde dat de vonk afgelopen februari al oversloeg tussen het kersverse koppel tijdens het draaien van de leader. “Wij en de crew hadden meteen door dat er iets speelde”, verklapt ze.

Het duurde wel nog enige tijd voordat Maxime en Leroy besloten om een relatie te beginnen. “Hij werkt in het wereldje dus weet een beetje hoe het gaat en kan het allemaal prima handelen", vertelt een dolverliefde Maxime.

Meer nieuws

Meer nieuws

.