Martien Meiland zwaar aangepakt: “Wat ben jij een vreselijke vent”
COS
Martien Meiland zwaar aangepakt: “Wat ben jij een vreselijke vent”
Foto: Vijf

Martien Meiland kennen we als extravagante en hysterische tv-figuur. Niet iedereen kan zijn uitvergrote persoonlijkheid waarderen.

In ‘Chateau Meiland’ zien we Martien Meiland altijd van zijn meest uitgesproken en extraverte kant. Achter de schermen zou de kasteelheer echter helemaal anders zijn. Radio-dj’s Wilfred Genee en sidekick Niels Van Baarlen van Veronica Inside zijn helemaal klaar met Martien.

Wilfred roept al langer dat Martien een bepaalde persoonlijkheid opvoert en Niels is het daar uitdrukkelijk mee eens. “Ik zag hem bij Jinek en toen ging bij mij acuut de knop op. Dat ik dacht: wat ben je eigenlijk een vreselijke vent”, citeert Story.nl Niels. “Ik vind hem in de soap wel authentiek, maar toen ik hem daar aan tafel zag, dacht ik: dit ben jij niet.”

“Alles wat je op tv doet is een uitvergroting van jezelf. Hij doet net iets nichteriger en net iets meer overdreven en dan moet je wel oppassen waar de grens ligt”, vindt Wilfred. Het feit dat de familie hun eigen afleveringen terugkijkt vindt hij ook lachwekkend. “Die kijken een stuk of vier of vijf keer dezelfde uitzending terug en dan zeggen ze: dat was goed.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.