Louis Talpe mag zijn twee handjes kussen: “Prijs me gelukkig dat ik nog leef”
COS
Louis Talpe mag zijn twee handjes kussen: “Prijs me gelukkig dat ik nog leef”
Foto: Photonews

Louis Talpe wordt al sinds hij voor het eerst als Toby in de kinderreeks ‘Mega Mindy’ bestempeld als een van de knapste mannen van Vlaanderen. Hij werd onlangs vader van zijn eerste zoontje Lion.

Ook Louis Talpe had ooit de droom om het te maken in Hollywood. En die droom van een internationale carrière lag voor het grijpen. Hij zou in een Amerikaanse serie verschijnen, maar die werd na twee afleveringen al afgevoerd. “En ik kwam in aflevering drie. Maar dat is oké. Dat is voor mij een professioneel litteken.” Kwaad was Louis niet, teleurgesteld des te meer.

Louis’ ouders steunden hun zoon in zijn avontuur. Ze hebben mij in ieder geval nooit tegengehouden. Maar ik denk dat mijn moeder wel het meeste met mij heeft afgezien. Ik was niet lief en had te weinig respect toen ik jong was”, geeft hij toe aan James Cooke’s ‘Bedgeheimen’ in ‘Gert Late Night’.

Louis geeft toe dat hij heel veel heeft gefeest en zich dan niet altijd gedroeg. De eerste keer van romanticus Louis was op zo’n feestje. Allesbehalve romantisch dus. “Tussen mijn 16 en 17 jaar was dat. Op een feestje, op een toilet, zo twee minuten en klaar.” Louis windt er verder geen doekjes om. “Ik stam af uit een periode waar dronken rijden niet zo’n big deal was. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik nog leef.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.