Laatste bericht van acteur Chadwick Boseman naar ‘Black Panther’-producer is hartverscheurend
COS

Chadwick Boseman overleed afgelopen weekend na een jarenlange geheime strijd tegen darmkanker. Hij was vooral bekend als T’Challa uit de superheldenfilm ‘Black Panther’.

Nate Moore, de producer van ‘Black Panther’, heeft in People zijn laatste sms-conversatie met Chadwick Boseman gedeeld. Die ging over hun liefdadigheidswerk voor Make-a-Wish, een organisatie die wensen van kinderen met kanker in vervulling laat gaan.

Het duo probeerde een ziek jongetje een ingesproken bericht van T’Challa en een pakket speelgoed te bezorgen, maar door de lockdown was dat niet vanzelfsprekend. “Chad bedacht een manier om het toch te doen lukken, omdat hij er zoveel om gaf en, achteraf gezien, omdat het zo persoonlijk was.”

“Het brak me, man”, begint Chadwicks bericht. “Maar we moeten dat voor hen doen. Mensen verdienen een overvloedig leven en speciale momenten. Ze hebben een hel doorstaan terwijl ze tegen die ziekte vochten. Als we in staat zijn hun lijden te verzachten en een moment van vreugde te brengen, dan hebben we een verschil gemaakt in hun leven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.