Kristel Verbeke maakt bijzondere bedenking: “Vertrouwen zal er nooit 100 procent zijn”
Kristel Verbeke maakt bijzondere bedenking: “Vertrouwen zal er nooit 100 procent zijn”
Foto: Instagram

Kristel Verbeke heeft een erg moeilijke jeugd gehad. Ze blikt terug op haar schrijnende thuissituatie.

Kristel heeft erg veel meegemaakt in het verleden. Ze groeide op in een cafeetje ergens tussen Gent en Antwerpen. Haar ouders waren hier de eigenaar van. Haar leven had tot dan nog enige stabiliteit. Tot haar ouders gingen scheiden en haar twee zussen het leven werd afgenomen. De oudste door een verkeersongeluk, de jongste door een koolstofmonoxidevergiftiging.

“Van buiten hadden we een mooi huis, maar van binnen was het een puinhoop. De koelkast was leeg tegen het einde van de maand en er was geen wasmachine. Als het loon gestort was, gingen we één keer naar de Aldi en dan was het gedaan voor de rest van de maand”, vertelt Kristel in Humo. 

Ondertussen heeft Kristel terug een stabiel leven, ook op financieel vlak. “Ik heb heel veel geluk gehad met K3. We hebben daar ontzettend goed onze boterham mee verdiend. Maar ik weet perfect wat er op de rekening staat en hoeveel geld er naar elektriciteit en water gaat: ik kan dat niet loslaten. En zelfs al word ik financieel geadviseerd, ik zal alles zelf nog eens uitpluizen. Het vertrouwen zal nooit 100 procent zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.