Justin Bieber wil leven over andere boeg gooien: “Ego en macht namen het over”
COS

Justin Bieber werd opeens wereldberoemd toen hij op YouTube ontdekt werd. Zijn jonge leven kende al enorme hoogtes en even zware laagtes.

Justin Bieber kwam de afgelopen maanden al vaker tot de conclusie dat hij zich jarenlang als een etter heeft gedragen. Op Instagram staat Justin nog eens stil bij zijn nieuwe inzichten. “Ik kom uit een klein dorp Stratford in Ontario, Canada”, begint hij zijn relaas. “Ik had nooit veel materiële zaken en liet me nooit drijven door geld of roem. Ik hield gewoon van muziek.”

Toen hij een tiener werd, was hij het spoor een tijd lang bijster. “Ik liet mijn onzekerheden en frustraties de bovenhand nemen. Mijn waarden begonnen stilaan te veranderen. Mijn ego en macht namen het over en mijn relaties hebben daarvan afgezien.”

Sinds hij in het huwelijksbootje stapte met model Hailey Baldwin, heeft Justin het licht gezien. “Ik wil me bewust zijn van mijn blinde vlekken en ervan leren. Ik wil de plannen die God voor mij heeft naleven in plaats van mijn eigen plan te trekken. Ik wil mijn egoïstische verlangens afzweren zodat ik een goede echtgenoot én toekomstige vader kan zijn.”

https://www.instagram.com/p/CE0LuZLHrkk/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.