Heuglijk nieuws: Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde gaan trouwen!
LHX
Heuglijk nieuws: Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde gaan trouwen!
Foto: Instagram @natassiavk

Al zes jaar is sterrenchef Wout Bru samen met de 22 jaar jongere Natassia Van Kerkvoorde. Ze hebben geweldig nieuws te melden.

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hebben samen twee kinderen. In 2020 werd Aimée geboren en eind 2022 verwelkomden ze nog een dochtertje, Beau.

Getrouwd zijn ze dan weer nog niet, maar daar komt binnenkort verandering in. Op Instagram maakt Natassia namelijk bekend dat ze buiten haar verjaardag deze week nóg iets te vieren heeft.

"Mijn verjaardagsweek was niet zo positief gestart. Mijn Instagramaccount werd gehackt", begint ze. 

"Maar na regen komt zonneschijn. Ik heb 'ja' gezegd!" Het is Wout die jaar, tijdens een tripje naar de Champagnestreek, ten huwelijk heeft gevraagd.

Natassia's volgers zijn dolenthousiast. "Proficiat!", klinkt het aan alle kanten. "Zo blij voor jullie", schrijft Astrid Coppens. "We kijken nu al uit naar twee stralende bruidsmeisjes (en naar het feest), laat ook Marc Coucke weten. "Prachtig leven gewenst samen!"

Voor Wout is dit de tweede keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. Hij was eerder getrouwd met Suzy Jacques, maar in 2014 gingen ze uit elkaar. Ze hebben samen twee kinderen, Lou en Boris. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door natassiavk (@vknatassia)

Meer nieuws

Meer nieuws

.