Herman Verbruggen kondigt grootse plannen aan
LHX
Herman Verbruggen kondigt grootse plannen aan
Foto: Photonews

Herman Verbruggen is uiteraard vooral bekend van zijn rol in 'F.C. De Kampioenen'. Binnenkort gaat hij voor een bijzondere carrièreswitch.

Herman Verbruggen mag met trots terugblikken op zijn acteercarrière, maar dat betekent niet dat hij op zijn lauweren rust. Integendeel, momenteel is hij bezig met een heel nieuwe uitdaging.

"Ik ben bezig met een voorstelling", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Het is een solovoorstelling met de titel 'kraM'. "Het is iets dat al heel lang sluimerde in mijn achterhoofd maar waar ik nooit de ruimte voor gehad heb."

Naast 'F.C. De Kampioenen' heeft hij namelijk ook 31 jaar lang een bedrijf gehad, en daarom had hij voor iets dergelijks nooit tijd. Nu komt het er eindelijk van.

"Het is ineens op mijn pad gekomen. Fokke van der Meulen van The Joker en van House of Entertainment zag mij bezig. En die zei: 'Herman, dat podium, dat is echt jouw ding.'"

"Hij heeft dat van achter in mijn hoofd naar voren gehaald en we zijn dan begonnen." Inmiddels heeft Herman al twee try-outs gedaan, en de komende maanden staan er nog enkele op de planning. De première van zijn show is op 6 november in de Arenberg in Antwerpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.