Familie Meiland maakt zich bedenking om nieuwe thuis: “Dan wordt het een groot drama”

De familie Meiland is eindelijk gevestigd in Hengelo. Ze voelen zich er al helemaal thuis. Enkel de tuin willen ze volgend voorjaar nog even aanpakken.

De familie Meiland is zo goed als geïnstalleerd in hun nieuwe huis. De familie verliet hun kasteel in Frankrijk voor een heuse boerderij in Hengelo. “Vriendelijke mensen, prachtige natuur, rust... Dit is Frankrijk in het klein. We gaan hier voorlopig niet meer weg”, aldus Erica aan Story.nl.

Het huis is verder prima in orde, enkel een gedeelte van de grond wil Martien nog graag aanpakken: “Dat willen we volgend voorjaar gaan aanpakken en er een parkachtige tuin van maken. Wij maken wel allerlei plannen voor de tuin, maar daar blijft het bij. Want als we daar zelf aan de slag gaan, wordt het vast een groot drama.”

Hoe de rest van de verhuizing is verlopen is te zien in het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’. Vanaf maandag 31 augustus zijn Martien en zijn gezin weer te zien op de Nederlandse zender SBS 6. Op de vertrouwde maandagavond maar óók op donderdag rond 20.30 uur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.