Fabrizio Tzinaridis neemt ingrijpende beslissing na paniekaanval: "Geen nood meer aan dat masker"
LHX
Fabrizio Tzinaridis neemt ingrijpende beslissing na paniekaanval: "Geen nood meer aan dat masker"
Foto: Instagram @fabrizio_tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis doet mee aan de Nederlandse versie van 'Special Forces'. Voor hem waren de opnames een erg ingrijpende ervaring.

Op een gegeven moment had Fabrizio Tzinaridis de leiding over de groep in 'Special Forces'. Hij liep er echter nogal gedesoriënteerd bij, onder meer omdat hij maar 45 minuten had geslapen.

Toen ze terugkeerden naar het basecamp, liep hij achteraan. Omdat het pikdonker was, stopte hij even om zijn hoofdlampje uit zijn rugzak te halen. Toen hij weer opkeek, was de rest van de groep plots weg. Hij zette het op een lopen om ze in te halen, maar wist niet dat ze naar links waren afgedraaid.

Uiteindelijk zat er niets anders op dan het fluitje in zijn rugzak te gebruiken. Na een tijdje werd hij gevonden. Toen hij vervolgens apart geroepen werd door de staf, kreeg hij een paniekaanval.

"Het enige wat ik me herinner van dat moment zijn de woorden van staflid Eric tegen mij: 'Dat zorgvuldig opgebouwde masker flikkert nu op de grond'", vertelt hij in TV-Familie. Voor hem was het een openbaring: hij besefte dat het tijd was om al zijn zichtbare tattoo's te verwijderen.

Daar is hij momenteel mee bezig. "Aan het einde van die rit zal ik mezelf weer kunnen omarmen en heb ik geen nood meer aan dat masker", klinkt het. "Intussen leer ik ook weer om mijn eigen beste vriend te zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.