Evi Hanssen heeft iets bijzonders te vieren
LHX
Evi Hanssen heeft iets bijzonders te vieren
Foto: Instagram @evihanssen

Evi Hanssen is geboren op 9 november 1978. Donderdag had ze dan ook iets te vieren.

Evi Hanssen is 45 jaar geworden. Dat bijzondere getal laat ze niet zomaar ongemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt ze enkele foto's van zichzelf, waarop ze, met behulp van een gekke gezichtsuitdrukking, haar rimpeltjes niet verbergt.

Ze vindt dat ze nu in de helft van haar leven zit. "Klaar voor mijn tweede helft", schrijft ze dan ook. "Met meer 'fuck it' én nog veel meer 'love it'. Graag veel hartjes, gelukwensen en complimenten in de comments", spoort ze haar volgers aan.

Die volgen massaal haar instructie. "Geniet dubbel en dik van deze dag, Evi! Enne... die tweede helft begint pas ten vroegste over een jaar of vijf, hoor!", reageert Rani De Coninck. "Gefeliciteerd, mooie, lieve en leuke vrouw", wenst Ellemieke Vermolen haar.

"Een dikke happy birthday aan de liefste, mooiste, fijnste collega en vrouw", klinkt het bij Dina Tersago. "Happy birthday, liefke", schrijft Kelly Pfaff. Ook onder meer Leen Dendievel, Birgit Van Mol, Celine Van Ouytsel en Bieke Ilegems doen hun duit in het zakje.

(Lees verder onder de post.)

Ter gelegenheid van haar verjaardag heeft Evi trouwens ook een cadeautje voor haar Nederlandse fans. Wie op 9 november een kaartje voor haar theatertoer in Nederland kocht, kreeg daarop maar liefst 45 procent korting.

Meer nieuws

Meer nieuws

.