Eline De Munck wil misverstand over haar rechtzetten: "Heb ik het moeilijk mee"
LHX
Eline De Munck wil misverstand over haar rechtzetten: "Heb ik het moeilijk mee"
Foto: Photonews

Al vele jaren staat Eline De Munck in de spotlights. Dat heeft ook zijn nadelen: er doen heel wat roddels en misconcepties over haar de ronde.

Wanneer Eline De Munck te gast is in de podcast 'Secret Society', krijgt ze de kans om een misverstand over haar te ontkrachten. Het misverstand waarover ze het wil hebben, heeft te maken met haar brillenmerk Odette.

"Waar ik het soms moeilijk mee heb...", begint ze. "Heel veel mensen zeggen: 'Voor jou is het toch gemakkelijk om een merk te starten, je hebt al die visibiliteit.'"

Dat vindt ze een oneerlijk oordeel, omdat ze heel lang heeft moeten werken om te geraken waar ze nu is. "Je moet zelf zoeken naar hetgeen waarmee je je kan onderscheiden", vindt ze.

Ze wil bovendien benadrukken dat ze zaakvoerder is van haar bedrijf. "Ik ben het samen met een vennoot gestart, ik heb 50 procent van de aandelen. Wij runnen het bedrijf op dagelijkse basis met ons twee. Ik vind het wel belangrijk dat mensen weten dat ik niet zomaar de sociale media doe, maar dat ik het echt wel van A tot Z zelf mee doe", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.