Eline De Munck poseert in lingerie en moet al meteen van zich afbijten: "Onrespectvol en onbeleefd"
LHX
Eline De Munck poseert in lingerie en moet al meteen van zich afbijten: "Onrespectvol en onbeleefd"
Foto: instagram @elinedemunck

Ook bij Odette Lunettes, het brillenmerk van Eline De Munck, is het deze week Black Friday. Daar maakt ze op een wel héél opvallende manier reclame voor.

"Black Saturday vandaag in alle Odette Lunettes stores. Daar hebben deze foto’s zoals je ziet heeeelemaal niets mee te maken, maar zo heb ik wel zeker even jullie aandacht", grapt Eline De Munck op Instagram.

Op de foto's in kwestie poseert ze erg sensueel in lingerie. "Ons Eline weet toch wel wat van marketing, hé", klinkt het bewonderend in de reacties. Toch zijn er ook mensen die er hun vragen bij hebben.

"Maar de verontwaardiging is wel groot als een of andere 'pervert' een foto van jou in lingerie vraagt!", reageert een man. "Alles voor de publiciteit. Beetje hypocriet, niet?"

Die opmerking laat Eline niet zomaar voorbijgaan, dus bijt ze van zich af. "Je begrijpt het niet denk ik", antwoordt ze. "Wat ik post, kies ik zelf. Maar als iemand denkt lingeriefoto's te kunnen vragen is dat inderdaad zeer ongepast."

"Als een actrice naakt in een film speelt is het toch ook niet normaal dat iemand haar om naaktfoto's vraagt, 'want ze heeft zich toch al zo getoond'", vindt ze. "Dat is onrespectvol en onbeleefd."

https://www.instagram.com/p/ClasDVUMLCB/?utm_source=ig_web_copy_link

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.