Een bijzonder huwelijk: Kinderen van twee BV's zijn getrouwd
LHX
Een bijzonder huwelijk: Kinderen van twee BV's zijn getrouwd
Foto: Instagram @nicoleenhugo

Zo'n week geleden stapten Stéphane Crombé en Elias Mentzel in het huwelijksbootje. Allebei zijn ze kinderen van bekende Vlamingen.

Stéphanie Crombé is de dochter van wijlen Ignace Crombé, Elias Mentzel is de zoon van actrice Greet Rouffaer. Volgens Dag Allemaal leerden ze elkaar kennen op de set van '#LikeMe'.

Daardoor kon een deel van de cast van het programma niet ontbreken op hun trouwfeest. Hugo Sigal, Maksim Stojanac en Francisco Schuster zongen er samen 'Het mooiste moment'. "Ik was vereerd dat ik erbij mocht zijn", laat Hugo achteraf weten.

Op Instagram deelt hij bovendien een foto waarop hij poseert met het bruidspaar, én eentje met Maksim, Francisco en Pommelien Thijs. "Fijn weerzien vanmiddag", schrijft hij erbij. "Gefeliciteerd met jullie huwelijk, Elias en Stéphanie! Wat een mooie dag!"

"Zo zie je maar: er zijn niet alleen nieuwe Vlaamse sterren geboren uit '#LikeMe', maar ook een mooi koppel", zegt hij. "Als ze mij zouden vragen om peter te worden als ze ooit kindjes krijgen, zou ik zeker geen nee zeggen!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nicole & Hugo (@nicoleenhugo)

Meer nieuws

Meer nieuws

.