Bab Buelens toont litteken na operatie vol trots in eigen collectie zwemkleding
COS
Bab Buelens toont litteken na operatie vol trots in eigen collectie zwemkleding
Foto: Photonews

Bab Buelens vertelde vorig jaar openhartig over haar zeldzame nieraandoening: het notenkrakersyndroom. Ze moest daardoor een ingrijpende operatie ondergaan.

Bab Buelens houdt ons sinds haar zware operatie via sociale media op de hoogte over haar herstel. Deze week deelde ze een erg eerlijke foto. Daarop zien we dat Bab een groot litteken overhield aan haar operatie.

"Ik heb een litteken van 30 centimer - het heeft me dapperheid gegeven en geeft me moed, maar het maakt me soms nog steeds bang. Het is niet altijd makkelijk. Ik kan het niet linken aan een gelukkige herinnering", schreef Bab deze week op Instagram.

Wat wel zo is, is dat het haar elke dag veel leert. "Over het leven en mezelf, over andere mensen en schoonheid en over zoveel meer", schrijft ze. "Voor iedereen met littekens en zonder: je bent mooi", liet Bab nog weten.

Nu toont Bab haar litteken volledig voor een erg leuke reden. Ze heeft samen met haar beste vriendin Paulien een eigen zwemkledijcollectie ontworpen voor Etam. "Zo opgetogen om onze vriendschapsbaby eindelijk te delen", schrijft Bab op Instagram.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CbmskeOAWUR/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cbu-BHbAPKo/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.