Amy Sonck ziet er stralend uit in bikini, maar zal binnenkort een koude douche krijgen
COS
Amy Sonck ziet er stralend uit in bikini, maar zal binnenkort een koude douche krijgen
Foto: Instagram @amysonck

Amy Sonck is de dochter van voormalig Belgisch topvoetballer Wesley Sonck. Amy heeft als influencer meer dan 93.000 volgers op Instagram.

Op Instagram post Amy Sonck heel vaak verleidelijke foto’s van zichzelf. Ook onlangs verscheen er een foto van Amy in khaki bikini op de tijdlijn. “Vakantiegevoel”, schrijft ze bij de foto die meteen tientallen reacties uitlokten.

Hoewel de meeste volgers zich proberen te laten afleiden door de parasols en ligstoelen op de foto, zijn de reacties verder unaniem: Amy ziet er geweldig uit. “Uw pa krabt wel eens in zijn haar met zo’n mooie dochter”, zegt een volger. En hoewel ze er inderdaad stralend uitziet, valt ook op waar ze zich op dat moment bevindt.

Amy verbleef de afgelopen weken namelijk op Ibiza. Dat eiland werd onlangs aangeduid als rode zone ten gevolge van een hoog aantal coronabesmettingen. Aangezien ze daar toen al was en een van de komende dagen terugkeert naar ons land, zal ze verplicht een coronatest moeten ondergaan én twee weken in quarantaine gaan.

https://www.instagram.com/p/CEMb1m3FD2c/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.