Video Amerika in de ban van ongewoon zangduo: Bekijk hier het filmpje
COS

Het internet staat vol met enorm getalenteerde zangers en zangeressen die al te graag hun passie voor muziek willen tonen. Een duo lijkt goed op weg om helemaal door te breken.

Op sociale media doet een filmpje de ronde dat eigenlijk al dateert van april. In het filmpje zien we het jonge meisje Bri het nummer ‘Ain’t no Mountain Enough’ zingen met oom Joseph Clarke die ze zelf Uncle JoJo noemt. De video werd al duizenden keren bekeken en haalde verschillende nieuwsuitzendingen.

Ook verschillende beroemdheden reageerden al op het filmpje. Actrice Viola Davis deelde het enkele weken geleden op haar Instagrampagina en ook model Hailey Bieber kan haar ogen en oren niet geloven. “Excuseer me even dat ik in tranen ben. Ik vind dit zo geweldig”, klinkt het bij de echtgenote van Justin Bieber.

JoJo is niet helemaal een onbekende. Hij nam recent deel aan America’s Got Talent met zijn zangroep Resound en ook daar waren de reacties lovend. Jammer genoeg vielen ze af in de kwartfinales. Hieronder kan je beide filmpjes bekijken.

https://www.instagram.com/tv/B_LmvGZn4ll/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.