Adele toont opnieuw haar slanke lichaam, maar krijgt felle kritiek
COS
Adele toont opnieuw haar slanke lichaam, maar krijgt felle kritiek
Foto: Instagram @adele

Adele onderging de afgelopen maanden een enorme metamorfose. De zangeres is haast onherkenbaar na haar gewichtsverlies.

De afgelopen maanden viel Adele erg veel af. Ze voelt zich erg goed in haar vel. Zo goed dat ze zondag een foto van zichzelf in bikinitop plaatste op Instagram.

Met die foto staat ze stil bij een afgelast carnaval in Londen. “Een fijn wat het Notting Hill Carnival had moeten zijn, mijn geliefde Londen”, schrijft Adele. Hoewel de zangeres fijne reacties krijgt op haar slanke figuur, krijgt ze ook heel wat kritiek op haar kapsel en klederdracht.

Ze heeft zich voor de gelegenheid namelijk bantoe-knotjes, die door Afrikaanse volkeren worden gedragen, laten aanmeten. “Serieus Adele. Culturele toe-eigening. Jij moet beter weten”, klinkt het onder de foto. Bij culturele toe-eigening worden kapsels en kledij van een bepaalde cultuur gedragen door iemand die niet afkomstig is van die cultuur.

Londenaars nemen het op voor Adele en zeggen dat het bij het festival hoort en dat verschillende culturen op die manier worden gevierd. “Amerikanen begrijpen niet dat dit geen culturele toe-eigening is in het Verenigd Koninkrijk, maar culturele viering.”

https://www.instagram.com/p/CEh6gF5AwXh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.