Acteur Mathijs F. Scheepers is het beu: “Of we nog moeten luisteren naar Marc Van Ranst? Ach, kom”
PMN
Acteur Mathijs F. Scheepers is het beu: “Of we nog moeten luisteren naar Marc Van Ranst? Ach, kom”
Foto: Photonews

Acteur Mathijs F. Scheepers vindt, net als heel veel andere mensen uit de entertainmentwereld, dat er voor hen veel te weinig gedaan wordt. Ze willen steun van de overheid, maar die doet voorlopig niets.
 

Stany Crets liet al een paar keer van zich horen. Volgens Mathijs had die zich krachtdadiger moeten opstellen. “Ik had Jan Jambon zeker gevraagd waarom hij zich niet spiegelt aan z’n collega en partijgenoot Ben Weyts”, is het antwoord van de acteur. 

“Die doet het keicool. ‘F*ck de Veiligheidsraad’, zegt die. Ik neem mijn verantwoordelijkheid als minister van Onderwijs, en dít is hoe we het gaan doen. ‘Komaan, Jan, gij kunt dat ook’, zou ik ’m zeggen.”

Maar dan zijn er nog de experts. Wat doe je dan bijvoorbeeld met het advies van Marc Van Ranst?  “Ach kom, hoeveel keer zat die man er al niet naast? ‘We gaan het effect van Moederdag zien binnen enkele weken!’ Niet gebeurd. ‘Het effect van de betogingen, pas maar op.’ Ook niets van gezien. En niemand confronteert hem ermee. Hij maakt gewoonweg niet waar wat hij zegt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.