Acht maanden na aanzoek: Michel Van den Brande schort huwelijksplannen op
LHX
Acht maanden na aanzoek: Michel Van den Brande schort huwelijksplannen op
Foto: Photonews

Stellingbouwer Michel Van den Brande is al een tijdlang samen met zijn vriendin Sofie. Eind november vroeg hij haar ten huwelijk.

Het was een verrassing voor alle kijkers van 'De tafel van Gert': na wat aansporing van Gert Verhulst ging Michel Van den Brande live op de knieën voor Sofie. Die zei gelukkig 'ja'.

Het leek misschien een bevlieging, maar Michel en Sofie zijn de afgelopen tijd al volop aan het brainstormen geweest over hun feest. Ze droomden van een ceremonie op het strand in Blankenberge en een afterparty in Het Witte Paard. Nu komen ze echter met spijtig nieuws.

Aan TV-Familie vertelt Michel dat er dan tóch niet meteen een huwelijk op komst is. De reden? Hij en Sofie hebben het veel te druk.

"Ik ben druk bezig om een overnemer te vinden voor mijn bedrijf Kontrimo en Sofie is een woning aan 't bouwen in Waasmunster", klinkt het. "Dat heeft uiteraard wat voeten in de aarde. En zorgt ervoor dat onze huwelijksplannen voor onbepaalde tijd worden opgeschort."

Hij benadrukt wel dat uitstel geen afstel is. "Het feest in Blankenberge met afterparty in Het Witte Paard is nog steeds een grote wens", zegt hij. "Een termijn plakken we niet op dat huwelijk. Maar tien jaar zal het ook niet duren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.