Zien 📷 Zo schattig! Siska Schoeters deelt eerste foto met nieuwe vriend Thomas
STG
📷 Zo schattig! Siska Schoeters deelt eerste foto met nieuwe vriend Thomas
Foto: VTM

Siska Schoeters is opnieuw verliefd. Na een pijnlijke relatiebreuk met Tomas De Soete is er een nieuwe man in haar leven. Die stelt ze nu voor op sociale media.

In 2021 besloten Siska Schoeters en Tomas De Soete om na twaalf jaar hun relatie te beëndigen. "Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen", klonk het toen. Ondanks de breuk komen de twee nog bijzonder goed met elkaar overeen.

"Tomas heeft een toffe nieuwe vriendin en dat gun ik mijn kinderen helemaal", zei Siska eerder dit jaar nog in Feeling. Siska heeft zelf ook opnieuw de liefde gevonden bij geluidstechnicus Thomas. Ondanks een bijzonder drukke zomer heeft Siska toch nog de tijd gevonden voor wat quality-time met haar nieuwe vriend.

In Story lichtte ze al wel een tipje van de sluier. "Ik wil er niet te veel over kwijt, maar ben wel heel gelukkig. Het omgekeerde zou erg zijn. En ja, hij heeft inderdaad Thomas. Net als mijn ex. Veel mensen vinden dat grappig, maar het is natuurlijk gewoon puur toeval."

Ze laat ons nu ook echt kennismaken met Thomas op Instagram. De foto toont hoe ze samen genieten van de stralende zon. Veel details wil Siska er niet over kwijt. "Oh", staat erbij te lezen met een hartje.

SiskaSchoetersInsta07082023
Instagram @siskaschoeters

Meer nieuws

Meer nieuws

.