Zo romantisch! James Cooke en Dorian Liveyns overspoeld met hartverwarmende reacties
STG
Zo romantisch! James Cooke en Dorian Liveyns overspoeld met hartverwarmende reacties
Foto: Instagram @jamescooke1984

James Cooke geniet nog enkele dagen van wat vakantie. Enkele dagen voor de start van de opnames voor 'James, De Musical', geniet hij nog van wat ontspanning met zijn partner Dorian Liveyns.

Volgende week starten de opnames van 'James, De Musical'. Het is al het derde seizoen voor het succesvolle programma op Play4. Ook dit jaar wist James heel wat kleppers te strikken voor de film van hun leven.

Zo zullen onder andere Alex Agnew, Regi, en de personages uit 'FC De Kampioenen', plaatsnemen in de sofa bij James. Voor het zover is geniet de master of ceremony nog van welverdiende vakantie.

Om in alle drukte te genieten van rust trekt het koppel richting Côte d'Azur. En dat doen ze niet zomaar, want ze hebben wat te vieren. James en Dorian vormen al acht jaar een stel.

Gisteren was het dan ook exact twee jaar geleden dat ze elkaar het jawoord gaven. "Twee jaar getrouwd. Acht jaar samen ... Wat gaat de tijd snel met jou. Doe mij nog maar een veelvoud", schrijft Dorian op Instagram bij enkele liefdevolle kiekjes van hun tweetjes.

Het koppel krijgt massaal veel felicitaties. "Van harte gefeliciteerd lieve vrienden", schrijft Sam Gooris. "Lieverdjes! Gefeliciteerd!", klinkt het bij Ellen Callebout en "Zo mooi, proficiat cuties" en "Doe er nog vele jaren bij!", klinkt het onder andere.

Meer nieuws

Meer nieuws

.