Ze stralen! Kinderen van BV’s sluiten schooljaar af
WVDS
Ze stralen! Kinderen van BV’s sluiten schooljaar af
Foto: Photonews

Het einde van het schooljaar nadert en er zijn al BV's die trots zijn op hun kinderen, waaronder Kristel Verbeke, Staf Coppens en Kim Debrie.

Actrice en presentatrice Kristel Verbeke plaatst een leuke foto met haar dochter op Instagram. “Mijn ‘kleintje’ is afgestudeerd! Amai, wat ben ik trots.”

Kristel vertelde eerder al dat Lily in haar laatste jaar Latijn-wiskunde zit. Ze speelde ook een klein rolletje in een Franse serie, maar welke richting ze nu verder uit wil gaan, dat moet ze nog even verder uitzoeken. Wij wensen haar alleszins een dikke proficiat!

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Kristel Verbeke (@kristelverbeke)

Staf Coppens verhuisde met zijn vrouw Monique en kinderen Beau en Nora naar Zweden. Het was meteen duidelijk dat de kinderen zich daar thuis voelen.

En nu is Beau al afgestudeerd. “En toen studeerde Beau af van högstadiet. Ook voor Nora was het haar laatste schooldag in Åmål. Wat ben ik trots op deze twee kanjers,” aldus Staf.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Staf Coppens (@staf_coppens)

Radiopresentatrice Kim Debrie straalt ook, en wel om twee redenen. Haar dochter Noa heeft namelijk haar laatste examen gedaan en kan nu beginnen aan de voorbereiding van de musical Het Fopidool, gebaseerd op de succesvolle boekenreeks Little Liars Club. “De examens zijn gedaan. Dat klinkt als muziek in de oren! Musical-time,” laat Kim weten.

Screenshot_20240622_124344_Instagram (1).jpg
Screenshot_20240622_124356_Instagram (1).jpg

Meer nieuws

Meer nieuws

.