📷 Jeroen Meus beleeft prachtig moment op vakantie met zijn zoon Georges en deelt schattige foto
STG
📷 Jeroen Meus beleeft prachtig moment op vakantie met zijn zoon Georges en deelt schattige foto
Foto: GoPlay

Binnenkort is Jeroen Meus terug van weggeweest met een nieuw seizoen 'Dagelijkse Kost'. Momenteel geniet de tv-kok nog even van vakantie met zijn gezin.

Jeroen Meus is al dertien jaar lang het gezicht van 'Dagelijkse kost'. Het programma is bezig aan een zomerstop. De ideale moment voor de tv-kok om het wat rustiger aan te doen en zich te focussen op zijn gezin.

Begin dit jaar moest Jeroen Meus afscheid nemen van zijn broer. Hij verloor de strijd tegen darmkanker. Jeroen bleef niet bij de pakken zitten en maakte er zelfs een televisieprogramma over. In 'Dagen zonder broer' toonde hij zich dan ook van zijn meest kwetsbare kant. Daarin vertelde hij openhartig over hoe hij omgaat met het zware verlies.

De reacties waren niet op één hand te tellen. “Ik heb nog nooit zoveel reacties ­gekregen op een televisieprogramma. Duizenden brieven en berichtjes op Messenger, niet normaal”, vertelde hij eerder al in het Nieuwsblad.

Op dit moment vertoeft Jeroen samen met zijn gezin in Tirol. Zijn vrouw Stephanie deelt erg schattige foto's op sociale media. "My Boys", schrijft ze erbij. "Süd Tirol Merano", waar we Jeroen zien knuffelen met zoontje Georges.

Instagram @jerremeus

Meer nieuws

Meer nieuws

.