Familie Planckaert herdenkt overlijden mémé Clara en krijgt warme reacties
WVDS
Familie Planckaert herdenkt overlijden mémé Clara en krijgt warme reacties
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

De familie Planckaert houdt de gedachte aan mémé Clara nog steeds in leven. Zo posten enkele leden van de familie al berichten over haar overlijden twee jaar geleden op Instagram.

Mémé Clara was de mama van Christa en schoonmoeder van Eddy Planckaert. De laatste jaren verbleef ze ook bij Christa en Eddy en was ze ook regelmatig te zien in de realityserie van de familie, Château Planckaert. 

"Vandaag al 2 jaar geleden", schrijft Christa op Instagram

Kijkers hebben haar aanwezigheid en de zorg van Christa en de familie altijd als heel aangenaam ervaren en dat blijkt nog steeds uit de reacties op de post van Christa, die schrijft: “Vandaag, ook al 2 jaar geleden, is mémé Clara heengegaan. Voor altijd in ons hart.”

Eddy haalt onder de foto op Instagram een herinnering op aan mémé Clara: “En zeer diep in ons hart! Elk zijn goendag, dat moest ik iedere dag zeggen van mémé.”

“Jullie hebben haar met veel liefde omarmd…van groot naar klein…was heel vertederend ..voor altijd in jullie hart”, “Prachtige foto, heel veel sterkte”, “Zo iemand vergeet je nooit”, reageren volgers met lieve woorden. 

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Christa Planckaert (@christaplanckaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.