Andy Peelman onthult hoe hij echtgenote Tine het hof maakte: ‘Toen geen koppel geworden’
WVDS
Andy Peelman onthult hoe hij echtgenote Tine het hof maakte: ‘Toen geen koppel geworden’
Foto: Photonews

Andy Peelman werd in de podcast 22 minuten stomme vragen onderworpen aan een spervuur van vragen. En daar kwam ook het verhaal van de kennismaking met zijn vrouw Tine aan bod.

Het werd duidelijk uit het verhaal van Andy Peelman dat Tine niet over één nacht ijs is gegaan. Ze leerden elkaar kennen in Center Parcs, terwijl hij daar met vrienden op vakantie was.

"Onze blikken kruisten op de parking", Andy Peelman

“Onze blikken kruisten elkaar op de parking en ze is mij echt bijgebleven,” vertelt de acteur-presentator. Tine, die afkomstig is uit Duitsland, zat maar enkele bungalows verder en ze leerden elkaar beter kennen.

Ze zijn toen geen koppel geworden, maar Andy had toch een warm gevoel voor Tine waardoor hij haar op de laatste dag van hun verblijf toch haar telefoonnummer durfde vragen. “We zijn aan de praat geraakt en uiteindelijk hebben we anderhalf jaar lang gependeld.”

Toen hun relatie echt serieus werd, is Tine Andy naar België gevolgd. In 2016 zijn ze gehuwd en dochtertjes Feline en Lorelie zijn nu hun oogappels. Dat allemaal dankzij een bezoekje aan een vakantiepark. Mooi toch?

Meer nieuws

Meer nieuws

.