VTM

“Ik heb geen goed nieuws voor Marjolein uit Blind Getrouwd”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marjolein zal zich haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ nog een tijdje herinneren. Ze werd door haar breuk met Mike het slachtoffer van online terreur.

Daisy Van Lierde nam in het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ deel en kreeg toen veel kritiek over zich heen. De relatie draaide ook uit op een sisser, maar zij bleef wel tot het einde bij Geert. “Ik kreeg veel commentaar dat ik altijd in de weer was met mijn gsm, in plaats van met Geert", luidt het in Dag Allemaal.

“Mensen vonden dat ik hem geen eerlijke kans had gegeven. Zoiets is echt niet fijn om te horen. Dat kan ik je wel verzekeren. En wat Mike en Marjolein betreft...buiten zichzelf en de makers weet niemand wat er gebeurd is. Mensen mogen wel een mening hebben, maar soms uiten ze die op een te harde manier.”

“Ik ben begin maart bevallen van een dochter. Toen kreeg ik nog steeds reacties in de trend van: ‘Nu zal ze geen tijd meer hebben voor haar gsm’. Terwijl mijn deelname al twee jaar achter mij ligt. Ik vrees dat dit Marjolein ook nog een heel tijdje gaat blijven achtervolgen.”