Schokkende ontdekking in kelder van huis: Hondje zit er vastgemaakt zonder eten en drinken in haar eigen uitwerpselen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een man uit het Amerikaanse Missouri is geschrokken toen hij in zijn nieuwe huis in trok. In zijn kelder deed hij een schokkende ontdekking.

Hij vond er een hondje terug. Het zat daar alleen zonder eten en drinken in haar eigen uitwerpselen. Het hondje was ook vastgeketend.

De man verwittigde meteen de hulpdiensten. Die wisten hem te vertellen dat er voor hem krakers in het huis zaten en die hebben de hond er achtergelaten.

Opgewonden
“Toen we naar de kelder gingen, zagen we een kwispelende staart”, zegt één van de redders. “Ze was zo opgewonden om ons te zien. Toen we haar bevrijd hadden, kon ze niet stoppen met likken en knuffels geven.”

“Ze verstikte zich bijna, zo opgewonden was ze. Goed dat we haar gevonden hebben want in die omstandigheden had ze niet lang meer te leven. “

Jumping Bean
De redders gaven haar de naam ‘Jumping Bean’, omdat ze in het rond aan het springen was toen ze de redders zag. “Ze heeft een heel aangenaam karakter”, gaat de redder verder. “Ze zal er alles aandoen om voldoende aandacht te krijgen. Het is een zeer aanhankelijke pup.”

Jumping Ben is nu naar een asiel gebracht. Daar gaat men een nieuw geschikt baasje voor haar zoeken.