Marjolein en Mike blijven niet getrouwd: "Dit is de reden waarom het fout is gelopen"

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marjolein en Mike hebben beslist of ze nog verder willen gaan met hun huwelijk. Zoals verwacht besloten ze om de echtscheiding aan te vragen.

Marjolein en Mike woonden al even niet meer samen. Marjolein zei eerder al dat het deugd deed om weer alleen thuis te wonen. Mike had het zichtbaar moeilijker met hoe de situatie is gelopen.

"Ik kom elke dag voorbij de plaats waar we getrouwd zijn. Dat is het kasteel van Wippelgem", zegt Mike. "Marjolein niet. Ik ga dan toch elke dag aan onze trouwdag denken als ik daar voorbij kom. Dat zal sowieso het geval zijn."

"Het gevoel dat ik had toen ik daar stond op onze huwelijksdag, ga ik nooit meer voelen. Het was één van de mooiste dagen van mijn leven. Ik wil je bedanken dat we ondanks onze verschillen altijd met elkaar zijn blijven praten. Maar we gaan niet getrouwd blijven, we zoeken iets anders in een partner. Maar ik hoop dat je iemand gaan tegenkomen die je alles kan bieden wat je wil."

"Man van mijn leven"
Marjolein blikte ook terug. "Ik dacht dat de man van mijn leven tegen te komen. Ik was ervan overtuigd dat we een superfeest zouden hebben en dat was ook. Ik heb heel veel van u mogen ontdekken op onze huwelijksreis. Maar toen kwam het besef dat ik iets miste in onze communicatie."

"Ik voelde mij ongehoord, met de dag meer. Ik wens je met heel mijn hart dat je keihard voor je grootste dromen gaat. Ik ben er zeker van dat je snel een meisje gaat vinden die je gelukkig gaat maken."

Echtscheiding
Zo is het eerste huwelijk van 'Blind Getrouwd' uitgedraaid op een echtscheiding. Nochtans was het voor Marjolein en Mike allemaal zo mooi begonnen. Ze leken voor elkander te zijn geboren, maar niets was minder waar.