VTM

Romeo’s verbazen iedereen met dit opmerkelijk initiatief

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Romeo’s stonden afgelopen weekend op het podium van het Schlagerfestival. Vandaag hadden ze alweer een aankondiging te doen.

Chris, Davy en Gunter hebben nu ook hun eigen saus om bij de frietjes te doen. “De Romeo’s Saus Speciaal is een kruidige Andalouse met stukjes ui. Deze op Zuid-Spaanse smaken geïnspireerde nieuwkomer gaat perfect samen met lekkere snacks op basis van gehakt of kip”, aldus Joeri Vandermeeren, Sales Manager Foodservice bij Pauwels Sauzen.” 

“Ze zal vanaf vandaag beschikbaar zijn in 1L knijpflessen voor alle grossiers in Vlaanderen. In de daaropvolgende weken zal De Romeo’s Saus Speciaal te verkrijgen zijn in alle Vlaamse frituren, eethuizen, kebabzaken en andere foodpartners die kiezen voor Pauwels Sauzen.”

“Wij voelen ons thuis in de frituur met onze worst en onze eigen saus. Dit is echt een nieuwe saus die we met Pauwels Sauzen op de markt brengen. Een uniek product dat hoort bij je frieten of je frietsnacks en ééntje dat de smaakpapillen maximaal prikkelt”, klinkt het bij De Romeo’s.

De Romeo’s lanceerden eerder al de Frikandel XXL. Die ligt nog een jaar langer in de frituren. Afgelopen jaar werden er 1 miljoen stuks van verkocht.