Baasje is volledig van slag: “Help mij aub mijn gestolen hond Maria terugvinden”

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Kristin Gemoets is helemaal van slag. Vrijdag werd ze het slachtoffer van een diefstal.

“Afgelopen vrijdag ging ik een briefje in de bus steken bij de apotheker in de Boekenberglei in Deurne. Ik parkeerde mijn Volkswagen Polo, met daarin mijn hond Maria, vlakbij, op amper vijf meter afstand van de apotheker. Toen ik aan de apotheker stond, opende een jongeman vliegensvlug mijn auto, en reed ermee weg. De apothekersassistente was getuige”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

“Het ging allemaal heel snel. De auto verdween, en Maria verdween ook. Ik was amper twee minuten weg.” Kirstin deed aangifte bij de politie en deed ook verschillende oproepen op Facebook.

“Ze hebben mijn Volkswagen gisteravond gevonden in de buurt van de Militaire Baan in Borsbeek, in de buurt van waar de auto gestolen werd. De politie deed nazicht, maar Maria was nergens te vinden.”

Kirstin wil haar 7-jaar oude hond zo snel mogelijk terugvinden. Ze geeft de moed niet op. “Maria is een lief en sociaal hondje, en ze luistert goed naar haar naam. Via Dierenasiel Het Blauwe Kruis in Wommelgem kan iedereen tips doorspelen, alle hulp is welkom. Het belangrijkste is dat Maria thuiskomt. Ze is niet zomaar weggelopen, ze is effectief gestolen.”

Wie Maria gezien heeft, kan contact opnemen: 03.353.94.53, wommelgem@blauwe-kruis.be