Een Belgenmop: Stad Antwerpen maakt boete van man ongedaan omwille van administratieve blunder en dan doet stad verbazingwekkende ontdekking over de man

bron: ATV
door: PMN
Afbeelding bron: ATV
Benjamin Berghmans uit Ekeren had een boete gekregen van de politie. Tot blijkt dat het om een administratieve blunder gaat en de poppen aan het dansen gaan.

De man reed met zijn wagen door een lage emissiezone. De wagen van de man stond bij de stad Antwerpen verkeerd geregistreerd. Het gevolg was dat de man een boete kreeg. De fout werd rechtgezet, maar Benjamin diende geen bezwaarschrift in. “En dus moet ik die boete toch nog betalen”, zegt hij aan ATV. 

“Er is niets meer aan te doen. Ik kan ook niet in beroep gaan. Ik moet nu betalen voor iets dat ik niet gedaan heb. Ze hebben mijn voertuig nu wel goed geregistreerd, waarom zou ik dan nog een bezwaarschrift moeten indienen?”

“Het is een leuk cadeau van de stad. Ik moet dit betalen of ik krijg een deurwaarder over de vloer. De boete bedraagt 200 euro en daar komen nu ook advocaatkosten bij."