Ouders denken dat één van meisje van hun tweeling zwaar ziek is. Daarna krijgen ze choquerend nieuws te horen van de dokters

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Metro
De ouders van Megan en Sophie Walker (beiden 11 jaar oud) vreesden het ergste. Wat ze toen niet wisten was dat het er nog schokkend nieuws op komst was.

De ouders zagen hoe Megan plots begon af te vallen. Ze had ook veel hoofdpijn, was snel moe en heel veel misselijk. De ouders trokken naar het ziekenhuis waar Megan uitgebreid werd onderzocht. Dokters vonden niets verdachts.

Toen begon ook Sophie ziek te worden. De ouders uit Edinburgh gingen met haar ook naar de spoed. Daar ontdekten de dokters dat ze kanker had. “Het was verschrikkelijk om horen”, zegt moeder Rebecca. “We maakten ons zorgen om Megan en niet om Sophie. Mogelijk heeft Megan willen aantonen wat er met haar zus aan de hand is. Mogelijk voelde zij dit aan omdat ze een identieke tweeling zijn.”

Intussen heeft Sophie een operatie van zeven uur achter de rug om de tumor te verwijderen. “Ze kan nauwelijks nog eten of drinken”, gaat moeder Rebecca verder. “Ze moet nog tot juni chemo krijgen. De dokters denken wel dat ze erdoor zal komen. Het enige wat wij willen is dat onze kinderen een lang, gelukkig en gezond leven mogen leiden."