Vader gaat met zijn gezin naar basketbalwedstrijd kijken, maar komt nooit aan. Wanneer de politie binnenvalt in hun appartement doen ze dramatische ontdekking

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
De familie Sharp is knotsgek van sport. Kevin Sharp (41) en Amy Sharp (38) zijn vooral gek van basketbal.

En nu was er het plan om naar een basketbalwedstrijd te gaan kijken in Mexico. Dit keer samen met hun twee kinderen: Sterling (12) en Adrianna (7). Op 21 maart stond hun terugvlucht naar het Amerikaanse Creston gepland, maar ze zijn nooit aangekomen.

Vrienden begonnen zich zorgen te maken en verwittigden de politie. De Mexicaanse politie viel het appartement binnen en vond daar de vier lichamen van de gezinsleden aan. Ze waren al in staat van ontbinding. 

De twee kinderen werden gevonden in de slaapkamer. De ouders vonden de agenten terug in de woonkamer. Volgens de politie is er van kwaad opzet geen sprake. Ze zouden gestorven zijn door een gaslek.

Grootmoeder Beth Fry is haar dochter Amy kwijt. “Meer dan dat, mijn halve familie is één keer weg”, zegt ze. “Het is verschrikkelijk. Maar op één of andere manier kom ik wel te boven. Het moet gewoon.”