VTM

Vergiftigde zanger Andrei Lugovski heeft eindelijk eens wat goed nieuws gekregen van de dokters

bron: Kranten
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Andrei Lugovski (35) ligt intussen al drie maanden in het ziekenhuis. De zanger werd vergiftigd. Door wie en waarom, dat wordt nog onderzocht door de politie.

Het onderzoek is nog volop bezig. “We hebben er vertrouwen in dat het onderzoek resultaat zal opleveren”, maakt Alina zich sterk in de kranten. “Het dringt maar geleidelijk tot Andrei door wat hem is overkomen. Hij herinnert zich voorlopig niets van wat er vorig jaar na de zomer gebeurd is. Zijn revalidatie zal nog lang duren. Zijn leven heeft sinds eind vorig jaar een heel andere wending genomen.”

“Andrei had flink wat optredens in zijn agenda, was bezig met een cd, had plannen voor een tournee in Zuid-Afrika en voor een samenwerking met Marianne Berger. Dat is allemaal in het water gevallen.”

Maar Alina kan eindelijk ook wat goed nieuws brengen over haar broer. “De artsen verzekeren dat zijn stem niet aangetast is. Hij zal dus opnieuw kunnen zingen. Voorlopig sukkelt hij onder meer met zijn zicht: hij ziet slechts vaag, met één oog. Hij kan de honderden kaartjes die hij gekregen heeft daarom niet lezen. Maar dat komt nog wel.”